Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

[01.172][Stable][DS] Undocking ship with connector & piston causes local desync

Discussion in 'Bug Reports' started by Gnarles, Feb 13, 2017.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. Gnarles Trainee Engineer

    Messages:
    39
    We recently built a mining ship on our dedicated server that has a connector attached to a piston that can be extended to connect to the station.

    Every time I disconnect the connector and then press the hot key to retract the piston the ship starts freaking out on my screen, clipping through the station and back out. Other players on my server see the ship sitting normally but I have to log out and back in to stop it going mental.
     
  2. franky500 Trainee Engineer

    Messages:
    47
    Just wanted to say i've had this with connectors (no piston). I've noticed it in the past but seems more prevalent now.
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.