Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

[1.187.076] Game freezes after join, start or load

Discussion in 'Bug Reports' started by Alpho, Jun 28, 2018.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. Alpho Trainee Engineer

    Messages:
    6
    Version: mptest -
    Windows 7.
    All antivirus software disabled.
    Cant start any game - nor local, nor multiplayer.
    Tried to move back to 1.186 - everything is OK.
    Logs after starting local "Empty World":
    SpaceEngineers.log:
    VRageRender-DirectX11.log:
    Already tried to reinstall the game (with manually deleted steam SE folder and Roaming SE folder) - result is the same.
    When join MP i even can press "OK" on MOTD screen, then i hear sounds of startship/lander and game freezes.
    P.S. I cant even start the "Character" menu from the main game screen - the game freezes after couple of seconds when GUI appeared.
     
    Last edited: Jun 28, 2018
  2. Alpho Trainee Engineer

    Messages:
    6
    I noticed a little update downloaded, now it works, thank you.
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.