Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

[186.5] Sound Block Cutting Out

Discussion in 'Bug Reports' started by Valikai, Mar 10, 2018.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. Valikai Trainee Engineer

    Messages:
    15
    Reproduction Rate: 9 out of 10
    Affected Version: 1.186.5

    Reproduction steps:
    1. Place a sound block on a powered grid.
    2. Select a sound from the list, preferably a longer track like Music 1 or Music 2 - longer tracks make the effect more obvious.
    3. Press play to start listening to the sound.
    4. Press play again to restart the sound.

    Observed behavior:
    Instead of the sound restarting properly, it restarts and cuts out about 1 second into playing.

    Expected behavior:
    The track should play it its entirety.
     
  2. [MEC] Dr.Thunder7 Trainee Engineer

    Messages:
    22
    Having the same issue. Happens with and without mods. It’s almost like you have to hit play twice to get it work
     
  3. Zhiila Tester Staff

    Messages:
    487
    Hi,

    I just reproduced it and reported it.

    Thanks!
     
  4. Valikai Trainee Engineer

    Messages:
    15
    I noticed this is still an issue in the public multiplayer tests. Any updates on it being fixed?
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.