Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Bug rant... (but there is a bug in this message. seriously)

Discussion in 'Bug Reports' started by trav0370, Feb 18, 2017.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. trav0370 Trainee Engineer

    Messages:
    16
    First of all, I seriously wonder what those coders do sometimes. I swear it seems as if they make bugs just to keep themselves employed. This one I have here literally (seemingly) has absolutely no excuse for why it would show up in this recent update, of at all, ever. Its also very, VERY annoying to work around this.

    Every so often when building things, toggling back and forth between blocks in the toolbar, a light armor block of any type.. will simply become something else. EG a light square block in the toolbar. Select it, and the image to place it down is something else, like a slope, or a corner piece. remove it from tool bar, re-add it. It will come back as that slope again. RELOG is the only way to fix it. ... .. . this happened 4 times in the 3 hours i was building things tonight...
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.