Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Dotazy

Discussion in 'Czech/Slovak Community Discussion' started by HardBitch, Sep 23, 2014.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. HardBitch Trainee Engineer

    Messages:
    22
    Jsem pište dotazy
     
  2. HardBitch Trainee Engineer

    Messages:
    22
    Bylo-by možné udělat aby jednotlivé posty v Nápadech šli hodnotit hvězdičkama stejně jako topicky?
     
  3. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Díky za nápad ale nevím zda by to zde šlo.
     
  4. HardBitch Trainee Engineer

    Messages:
    22
    To budeš muset zjistit :D
     
  5. MikeHavliczek Trainee Engineer

    Messages:
    29
    Forum jede ve wordpressu? Tam na to určitě bude plugin.
     
  6. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Pokud ho chcete tak mi pošlete link a já se pokusím ho implementovat
     
  7. MikeHavliczek Trainee Engineer

    Messages:
    29
    Můžeš mi prosím jen říct, co je to za fórum? bbpress? simplepress? nebo něco jiného?
     
  8. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Tak to netuším ale zkusím se kolegů poptat. A jak se to dá zjistit?
     
    Last edited by a moderator: Sep 24, 2014
  9. Reitak Trainee Engineer

    Messages:
    23
    je to robene v tomto

    http://www.websitetoolbox.com/forum-hosting/index.html

    je na case to dat do WP, phpbb, ci inych ... komunita sa rozrasta a je uz potreba implementovat nove veci, hodnotenie prispevkov, bugreport priamo vo fore, chat, ...
     
  10. MikeHavliczek Trainee Engineer

    Messages:
    29
    Na mě totiž vyskočila typicky wordpresácká mobilní verze, když jsem si prohlížel fórum na mobilu, tak jsem měl za to, že to běží na WP. Jako určitě by to chtělo něco silnějšího, za mě doporučuju Simple:press jako nástavba WP, je to kvalitní fórum a já s ním mám jen dobré zkušenosti.
     
  11. vipernj Trainee Engineer

    Messages:
    8
    Zdravím, jde nějak na serveru nastavit aby se stroje nezamknuly hned po autosave? Než hráč stihne dodělat vrtačku tak se mu zamkne.
    Jelikož jde o server kde hrajou lidi co se znají a pomahají si zdá se mi to zbytečné a akorát nám to dělá bordel.
     
  12. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Ahoj
    bohužel vůbec nevíme co tím myslíš jak se zamknou? A myslíš tím klasické tooly (grinder, welder, drill)?
     
  13. vipernj Trainee Engineer

    Messages:
    8
    Yep, drill welder gyroskopy, trysky, cokoli... např položím drilly, mezitím než je všechny dodělám tak proběhne autosave a server mě označí jako mrtvého tudíž mi vezme práva a u komponentu se mi napíše "nepovolený přístup".
    Nejrači bych zakázal tuhle možnost úplně tzn. aby se komponenty nezamykali vůbec, protože jde o privátní server. Ale nevím jak.

    (BTW, v jakém formátu vkládám do konfigu admina.)
     
  14. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    A hraješ na dedikovaném serveru? Pokud ano tak o tom víme a v dalším patchy by to mělo být opravené.
     
  15. vipernj Trainee Engineer

    Messages:
    8
    yep, mam to puštěné na dedikovaném serveru, zatím jen soukromě tak sem to vyřešil frakcí. ... na kdy cca je plánovaný patch?
     
  16. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    ve čtvrtek v podvečer nejpozději v pátek
     
  17. vipernj Trainee Engineer

    Messages:
    8
    Jo, a vážně nikde nemůžu najít v jakém formátu se přímo do cfg souboru vkládá administrátor. Jelikož jedu skrz rozhraní na webu tak mam smolíka i s tou utilitkou na nastavování serveru.

    mohl bych dostat vzor toho řádku "<administrator/>" co je v souboru - SpaceEngineers-Dedicated.cfg

    dík moc _*_viper_*_
     
  18. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    <Administrators>steam ID</Administrators>
     
  19. vipernj Trainee Engineer

    Messages:
    8
    to už sem zkoušel a v tu chvíli se nikdo na server nenapojil :D
    Resp. ho to už ani nenašlo jako spuštěný.
     
    Last edited by a moderator: Oct 15, 2014
  20. mystiq Apprentice Engineer

    Messages:
    111
    <Administrators>
    <unsignedLong>STEAM ID</unsignedLong>
    </Administrators>

    administratoru muze byt vic totiz.
     
    Last edited by a moderator: Oct 15, 2014
  21. vipernj Trainee Engineer

    Messages:
    8
    Steam id nebo ta verze 64x co se vklada do tej utility
     
  22. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Steam ID
     
  23. ZeRen Apprentice Engineer

    Messages:
    114
    plánujete SE i pro Linux? osobně nemám rád windows a používám ho protože musím, tak mě to celkem zajímá vzhledem k tomu že tahle hra má obrovský potenciál
     
  24. SaturaxCZ Senior Engineer

    Messages:
    1,718
    Your goal is to create a single-player / coop mission. It can be part of a story or just an independent mission. We don’t expect you to script/program the mission, a simple mockup is enough (let’s assume that someone will script your mission in the future)

    Jsem se chtěl projistotu zeptat, protože anglicky mě to nejde, co má být (simple mockup) v Creation contest - Level Design. Tak má být celé mapa s detaily, světly, funkční dveře a přístroje se vším, kromě skryptování a programování né ? Protože tam zatím lidi posílají strašné vytvory tak na 2 hodiny práce, tak si nejsem jistej :D
     
    Last edited by a moderator: Oct 31, 2014
  25. deltaflyer4747 Apprentice Engineer

    Messages:
    215
    simple mockup = strucny nacrt. Jde jim imho spise o storyline nezli o mapu jako takovou. Samozrejme pokud by si vytvoril hotovou mapu a jen pak chtel dodelat skripty, tim lip. Ale pokud prijdes s dobrym napadem na "scenar", urcite se najde nejaky "blbec" ktery to posklada :D
     
  26. deltaflyer4747 Apprentice Engineer

    Messages:
    215
    SE by mel jit spustit ve WINE stejne jako dedikovany server. I kdyz je fakt, ze kdyby byl nativni alespon server, byl by svet krasnejsi a chleba levnejsi :D

    Ted vazne - hra je psana v .Net, takze se obavam, ze se jen tak -nix verze nedockame :(
     
  27. SaturaxCZ Senior Engineer

    Messages:
    1,718
    Dík, budu na to myslet u další mapy :) Zatím dodělám mapu s detailama co mám a snad mě lidi nebudou dávat palce dolu, že se jim to moc seka na low fps, nebo tam mám moc detailů na mockup... :rof: Stajně si myslím že si to mají vyvojáři hodnotit samy, ve finale ty mapy budou programovat a scryptovat oni. :D
     
    Last edited by a moderator: Nov 3, 2014
  28. Sparkyash6 Trainee Engineer

    Messages:
    4
    Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli do hry bude přidáno něco, jako mimozemšťané, nebo nějací AI banditi.. mohli by mít třeba takovou tu modrou loď a někde vesmírnou stanici jako byla pro xbox one, nebo vesmírnou stíhačku...
     
  29. deltaflyer4747 Apprentice Engineer

    Messages:
    215
    AI je v planu :)
     
  30. TheRay85 Trainee Engineer

    Messages:
    83
    Chcem sa len opýtať, čo najviac zaťažuje server, modely lodí alebo okolie? Hra je pekne stabilizovaná(nepadá), ale vyladiť lagy ktoré vznikajú z modelov sa nedá? Či to robí vela particlov? Alebo ako to funguje?
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.