Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Ground voxels not updating as I or others dig.

Discussion in 'Bug Reports' started by IgnorantGravity, Jan 12, 2018.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. IgnorantGravity Trainee Engineer

    Messages:
    2
    So here's the issue, plain and simple:

    -After the first 2 minutes of logging into a server or single player, I can't visibly see any ground voxel (dirt, clay, ore, stone) changing as myself or another person digs. It goes through the animation and the dust, and it grants resources the first two or three strikes, but the voxel doesn't deform as normally.

    I've updated everything and still have the issue. I run the game through steam and have checked the game integrity and everything was fine there.

    my system:

    Alienware Aurora R6
    Processor- Intel Core i5-7400CPU @ 3.00 GHz
    nVidia graphics card GTX 1060 6GB

    Haven't a clue if any of that helps, but there we go.
     
  2. Foogs Apprentice Engineer

    Messages:
    119
    it normal(for keen), game still streaming voxel data to you. maybe u have slow connection?
     
  3. IgnorantGravity Trainee Engineer

    Messages:
    2
    I hope I don't have a slow connection. I got fiber optic.
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.