Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Hydrogen thrusters not working?

Discussion in 'Gameplay Help' started by erik9631, Nov 18, 2015.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. erik9631 Trainee Engineer

    Messages:
    60
    Okay for some reason the hydrogen thrusters In creative mode do not seem to work and I would like to know why?
    They light up for a second and then instantly turn off. I tried refilling the tank (but it should not make a difference since it is creative) and they are also connected to the tank via a conveyor system.

    When I remove a thruster and place a new one, it lights up for a second and then stops working.
     
    • Informative Informative x 1
  2. kittle Senior Engineer

    Messages:
    1,086
    Check to make sure the thruster has a conveyor connection to the hydrogen tank?
     
  3. erik9631 Trainee Engineer

    Messages:
    60
    As I said, they have a connection. I even tried a direct connection to one of the hydrogen tank outputs and still nothing.
     
    • Agree Agree x 1
  4. Sanyika66 Trainee Engineer

    Messages:
    18
    Its really interesting. I didn't saw this issue in videos. Restart game, or(if possible) world? Try them.
     
  5. Bipin Trainee Engineer

    Messages:
    33
    I am also experiencing this problem, despite also trying what the OP had said they did.
     
  6. kittle Senior Engineer

    Messages:
    1,086
    what happens when you place the hydrogen tank directly on the thruster?
     
  7. erik9631 Trainee Engineer

    Messages:
    60
    As I said, nothing happens. It won't work.

    I built a new ship from scratch and the issue disappeared. I have no idea what was causing it. The thrusters were connected in a matrix array. Maybe there is a bug that ceases their function if there are too many next to each other?
     
  8. sanse001 Trainee Engineer

    Messages:
    28
    Can say what i have this problem only when have all 3 types of engine(ion,hydro,and atmosperic.) When copy ship one of them doesn't work. And yes really big ship on planet really hard to desigh. Atmoshperic thruster each much energy and i must have too much to lift up 8mln kg
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.