Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Major Bug Cant land with lander before fuel is depleted

Discussion in 'Bug Reports' started by Joshua Peterson, Feb 20, 2017.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. Joshua Peterson Trainee Engineer

    Messages:
    1
    after this most recent update I tried to play a new game while landing in lander the power drained instantly and the ship crashed shortly after its as if the batteries were not working at all not sure why thins happened any one know?
     
  2. Gnarles Trainee Engineer

    Messages:
    39
    There is a bug with the batteries at the moment where they don't output power on "Semi Auto" mode. What you need to do is quickly select all the batteries in the control panel and uncheck Semi Auto and Discharge. The batteries will then start outputting power correctly.

    There was a post from one of the devs on Thursday's update saying they are aware of the bugs with batteries and are working on a fix.
     
    • Agree Agree x 1
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.