1. The forum will be closing soon permanently. Please read the announcement here

    Note: User registration has been closed. We do not accept any new accounts.

Multiplayer Problems

Discussion in 'Multiplayer' started by tuscht, Mar 30, 2014.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. tuscht

    tuscht Trainee Engineer

    Messages:
    14
    I played with some of my Friends on a Server made bei one of my Friends with an really good Internet Network.

    now the Problems:
    - The Landinggear does not connect right to the Other ships that allready moves even so If connected to an ship it rips off after an speed of 5 to 6 m/s no matter how many landinggears are on the holding ship

    - Since its the update is new i will only tell for now ships that spawn like it the update says doesn't leave the radar of other Player. Only for the Host of the server its updatet that the ships terminate after a distance of 6000m

    - Rotors don't move like they normaly should in Multiplayer

    - Miningdrills slow down the game if to many are used close (that means in a distance of 900m) to each other.

    Dont know if the other Player do have the same problems like us. If so please tell me like i did.
     
  2. Teravisor

    Teravisor Apprentice Engineer

    Messages:
    398
    I can confirm 1,2,4.
    1 happens for clients only.
    2 was reported somewhere before.
     
  3. tuscht

    tuscht Trainee Engineer

    Messages:
    14
    yea to 2 i have searched the bug area i found it under a slightly strange topic name^^
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.