Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Nápady a návrhy na zlepšení

Discussion in 'Czech/Slovak Community Discussion' started by dicygo, Sep 18, 2014.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    Vzhledem ke změnám jsem tento příspěvek smazal.

    Uvítal bych druh nebo mechanizmus trysek pro velké a hmotné objekty, jako jsou nákladní, rafinační a těžební velké lodě stejně tak stanice. Pohon jenž by zvládl pohnout i extrémně těžkým objektem i za cenu velmi malého zrychlení, velkých pořizovacích a energetických nároku, omezené nízké koncové rychlosti, atd. Něco v rozumné velikosti, tak aby nebylo nutné stavět pro pohnutí stanice dvou set kusové plato trysek a podobně. Samozřejmě v rámci platných fyzikálních zákonů.
    Iontové "radiátory" - "modulární trysky" by pro tento účel byli ideální.


    Co jsem nemusel smazat:
    Brzdný efekt současných trysek je v přímém rozporu s Newtonovými pohybovými zákony.
    Jak je možné že těleso natolik hmotné, že s nim ani hlavní pohonné velké trysky nehnou z místa (velká loď), v pohybu ubrzdí pár malých bočních rysek, celkově zhruba třetinového výkonu těch velkých a to v poměrně krátkém čase????
     
    Last edited: Aug 1, 2015
  2. Scya Apprentice Engineer

    Messages:
    266
    Moc rád bych podpořil Gideonův návrh na žáruvzdorný nátěr potažmo nástřik písmen, číslic, značek.
    Eikesterův mod, který Gideon také zmiňuje mě popravdě řečeno nadchnul a jsem moc rád, že ho tu zmínil. Neměl bych nic, proti tomu, aby se do základní hry dostala buď přímo tato verze (Eikester by si to popravdě zasloužil) nebo verze kterou navrhuje Gideon.
    Jinak hrozně moc děkuju za počítání váhy nákladu :) Každá maličkost, která přidává na realističnosti (a tím i na náročnosti) je podle mě jenom k dobru. V souvislosti s tím bych jenom připomněl, že stále nesedí objemy kontejnerů. S počítáním váhy nákladu by to, hlavně u malých lodí, mohlo pomoct s přetížením, které teď hodně lidí trápí x) O své věci v kontejnerech nikdo nepřijde, protože ikdyž po snížení objemu kontejnerů zmizí, stále tam jsou a přes kreativ se k nim dá dostat a přeložit je (odzkoušeno na módech, které upravují právě objem kontejnerů). Je to jenom maličkost, ale v zájmu realističnosti by to bylo příjemné.
    Co se týče trysek, ty bych nechal jak jsou a jenom z nich udělal iontové motory a přidal i skutečné trysky na skutečné palivo, ať si máme s čím hrát :)
     
  3. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Díky za nápady :)
     
  4. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    Modaři dost často přidávají organické složky. Tak mne napadlo udělat blok s výkonnými zářiči, jako dekontaminační komoru, při návratu z vesmíru do natlakovaných prostor lodi- stanice. Kdo by ignoroval průchod dekontaminací při návratu z venku, by měl vysokou šanci na onemocnění. Onemocnění by hráče zraňovalo, zhoršovalo by mu vidění a pohyb, zvyšovalo nároky na kyslík, velice těžko by šlo odstranit a to po dlouhou dobu častými návštěvami lékařského portu. nebo poměrně rychlá smrt nemluvě o možnosti nakažení ostatních hráčů v natlakovaném prostoru lodi. Případná kontaminace lodi by byl pěkný průšvih. Musela by se celá vyčistit a to buď vložením nějakých spotřebních substancí do ventilací, nebo projití cele lodi s nějakým dekontaminačním udělátkem, opět se spotřebním vybavením v inventáři vytvořených pro tento účel.
     
  5. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    Chtělo by to plynulý regulátor horního limitu výkonu trysek.
    Proč? příklad: Mám malou těžební loď, aby něco ekonomicky natěžila a byla schopná s tím také odletět k základně, musí mít hodně trysek a gyroskopů. U gyroskopů to není problém, protože se u nich dá plynule korigovat výkon. Trysky tuto identickou možnost nemají a tak nezbývá, nežli vypínat některé trysky, což jak sem zjistil není zrovna šťastné řešení. Takže buďto máte příliš koní pod kapotou, nebo se nemůžete skoro hnout. Regulace horního výkonu trysek, stejně tak jak je tomu u gyroskopů, by v současné době, kdy se počítá do pohybu i náklad, byl docela dobrou pomocí.
     
  6. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Díky za nápady :)
     
  7. UraniumCorp Trainee Engineer

    Messages:
    29
    mohlo bi sa pridat do hry veľka tryska lebo ta 2x6 je velmi mala ked stavate lode s viac ako 2 palubamy navrhol bi som trysku ktora bi mohla mať
    aspoň 7x7x5 a mala ťach ako 3 veľke trysky ale potrebovali biste nanu 7x viac materialu ako ne doterajsu 2x6
     
  8. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Díky za nápady :)
     
  9. Mat5i6 Trainee Engineer

    Messages:
    12
    Zdravím! Je mi jasné, že momentálne väčšina týmu je zameraná na vývoj planét ale myslím, že menšia optimalizácia aspoň načítavania by sa hodila. Hlavne mám momentálne na mysli módy. Nechcem sa tváriť, že rozumiem ako celý systém načítavania funguje ale čo viem je, že v %appdata% v SE zložke priečinok "módy" síce je a aj sa doň niečo sťahuje ale nezdá sa mi, že má vôbec nejaké využitie obzvlášť keď časť "Sťahovanie módov" trvá približne 10 - 15 min (sobotná skúsenosť 1.8.). Preto si myslím, že by bolo fajn keby to fungovalo následovne: Na steame je mód, dám subscribe, daný mód sa stiahne do zložky v %appdata%. Po zapnutí uloženej hry sa módy nejakým spôsobom aktualizujú (ak majú update) napr. zavedením verzií a následne by sa hra už len načítavala, čas by sa skrátil pretože mód by sa neťahal z internetu ale len zo zložky a zároveň by bola sprístupnená možnosť hrať aj keď sme bez internetu

    Možno, že už to takto funguje avšak zatiaľ som to nepostrehol.
    S pozdravom Mat5i6.
     
  10. UraniumCorp Trainee Engineer

    Messages:
    29
    dufam že bude s planetami robene aj to že planeta bude obiehať okolo svojej hviezdy a keď loď bude na obežnej drahe a nebude mať zapnute motory s tlmičami tak ho gravitacia vcucne a lod sa roztriešťi o povrch
     
  11. Rambo-CZ Trainee Engineer

    Messages:
    53
    okna ukazujici gravitaci rychlost atd jsou priliš velka zakryvaji chat
    rafinerie a velke drily nejdou pod dx9 namalovat
    s pozdravem rambo :)
     
  12. HejGy Trainee Engineer

    Messages:
    3
    Zdravím!

    Jsem velký fanoušek hry Space Engineers, a vůbec, fanoušek Keen Software House! No a když jsem se nad této hře zapřemýšlel tak mě napadlo, jestli jste už něgdy nepomysleli nad výtahem. :) Bylo by to fajn mít na vesmírné stanici osobní výtah. :cool: Už jste nad tím něgdy přemýšleli?
     
  13. UraniumCorp Trainee Engineer

    Messages:
    29
    maš tam pist maš tam programovaci blok hra je omezena iba tvojou prestavivosťou :D
     
  14. ZeRenCZ Trainee Engineer

    Messages:
    10
    si ho postav;) postavit automatický z jednoho patra do druhého je velmi snadný
    ------------------------------------------
    všimli jste si co se stane když interior light umístíte na část interior wallu kde jsou trubky? volné místo mezi interior light a interior wall se automaticky vyplní

    šlo by udělat to samé pro všechny druhy cargo kontejnerů (a pro conveyor block - pokud taky netěsní) aby tesnily? např když se velký cargo kontejner pro velkou loď umístí ke zdi, tak prostřední block stěny kontejneru se vzduchotěsně přichytí ke stěně lodi( kontejner je 3x3x3), stejně jako interior light

    edit: tak conveyor block těsní, jenomže je tam díra kterou se dá vidět dovnitř a kyslík neuniká
    -- pokud budete dělat remodel i tohohle blocku, tak tu díru pls utěsněte
     
    Last edited: Aug 11, 2015
  15. Rambo-CZ Trainee Engineer

    Messages:
    53
    moc bych uvital moznost nastavit na mape čas do spawnu v ošetrovně napřiklat ihned- 10 sec -10 min - 1 hodina - 24 hodin :)
     
  16. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    Ony tam vůbec chybějí hodiny. Bylo by dobré mít tam čas - systémový čas.
    Případně jak už jsem kdysi psal, mít tam odpočet blížícího se meteoritického roje .... včasnou výstrahu pro úklid solárních panelů a jiného ... za předpokladu že máte třeba aktivní anténu atd.
    Čas je hlavní veličinou veškerého lidského konání, tak proč tam v tom kosmu nic takového není.
     
  17. ZeRenCZ Trainee Engineer

    Messages:
    10
    pokud si dobře pamatuji tak "projector" nepodporaval pistony/rotory , tak to jen chci připomenout...;)
     
  18. Rambo-CZ Trainee Engineer

    Messages:
    53
    bylo by super kdyby slo vzhledově rozlišit težce obrneny blok s dodělanyma mřižema a bez mřizi je to des litat jak krubka se svařečkou a koukat kde jsou mřiže a kde ne
     
    • Like Like x 1
  19. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    Prosím upravte ve scénáři Ztroskotaná Červená loď, to bourání mnohdy zmizí její velká část a to postupně jak se loď dále pohybuje. Snad vždy zmizí gyroskop a dost často i veškeré výrobní zařízení, to sice nevadí, ale nešlo by ten gyroskop strčit někam na záď, tak aby ho nemohl náraz a tření hned zničit?
     
  20. Robertak Trainee Engineer

    Messages:
    91
    zdravim.. potřebovali bychom NUTNĚ zpátky do hry žebřík.. :) pro hraní na serverech s vypnutým jetpackem je to esenciální záležitost! :) děkuji velice pěkně za pozornost
     
  21. Grammator Trainee Engineer

    Messages:
    3
    více zbraní, optimalizovat aby nestříleli do vlastní lodi, chtělo by to energetické zbraně (velmi náročné na energii) efekt škod by mohl být podobný efektu thrusteru např..., nějaké větší přesné dělo na dražší projektily, možnost vystělovat hák na přichycení všeho možného (zachycení lodi, přichycení k asteroidu...)

    děkuji ;)

    Gideon: (imo) arkádovitost není občas na škodu, přehananá pseudorealističnost jako dekontaminace může být pro některé obtěžující, zvlášť když těžko lze něco chytit při běžném výstupu do kosmu :) stejně jako brzdný efekt thrusterů který je silnější než obyčený tah mi příjde užitečný, není zase tak těžké udělat téměř nezastavitelnou loď, zvlášt poškozenou po větší srážce.....
     
  22. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    Prosím kohokoli, kdo ví jak na to o radu. Jak vyměnit soundtrack SE za jinou hudbu a především kde je to uloženo.

    Možná už to tu bylo.
    Co pozměnit některé bloky ta,k aby se dali sestavovat jako moduly.
    Vysvětlím na příkladu.
    Potřebujete na stanici vystavět rafinerii a s větším výkonem nežli s běžnou a to i s bost moduly.
    Místo výstavby desítek rafinerii by se použili nazvu to ,modulární bloky výroby. S těch jednotlivých bloku výroby poskládám třeba objekt o velikosti 12x12x12 vždy by musel být celistvý a obsahovat všechny náležité specializované bloky výroby či pláště.
    Samozřejmě by každý jednotlivý blok výroby něco specifického dělal, mohli by mít i různé rozměry a nároky.

    Například: nosné bloky, blok drcení rudy, separace rudy, přípravné skladovací sila - sklad, transportní blok rud a odpadu, tavící bloky, odlévací blok, chladící, čištění ingotů, kontrolní blok, a řídící jednotky atd.
    To samé v jiné specializaci, ale s možností využití některých společně specializovaných bloků,(řídící jednotky, energetické, přepravní atd.) by bylo možné použít k výstavě jiných produkčních zařízení, nebo k sestavení výkonné celistvé produkční továrny. Samozřejmě by museli na sebe navazoval logicky výrobně postupně a ne hala bala jedno přes druhé.
    (fragmentace zařízení - objektů na jednotlivé fáze výroby a objemových objektů)

    Například v konečné fázi, až monolitický objekt , jenž by dokázal od A zpracování rudy, přes B základní výrobu až po C konečný produkt. ( i množství polygonu by se v sestavené fabrice značně snížilo i když textury )

    Celý systém výroby se tak ve finále smrskl na mnohem menší a možná výkonnější, efektivnější produkční zařízení, dle výběru modulů.
    Další výhoda tohoto je v možnosti celé výrobní zařízení volně přizpůsobit objektu v němž je umístěné a možnost jednotlivé výrobní moduly přestavovat a upravovat libovolně měnit výkon či zaměření výrobního zařízení.

    Ono pokud postavíte 15 rafinérii, přidáte 10 sléváren a 3 montéry, k nim bost moduly, propojení mezi nimi, třídiče, úložné a mezi úložné prostory, je to už pěkně velký objekt a rychlost výroby, stejně není nijak závratná především v modu přežití.
    Stejně tak i kontejnery by se dali sestavit do libovolné velikosti a tvarů s různými výstupy z jednotlivých segmentu.

    Potřebujete postavit výkonnější anténu, není problém pomocí specializovaných segmentu vystavíte obří blok s moha vybaveními a extra nároky na energii, ale s obřím dosahem atd.
    Tento způsob se dá aplikovat na ledasco.
     
    Last edited: Sep 28, 2015
  23. Scya Apprentice Engineer

    Messages:
    266
    Hraju si teď hodně s AP torpédama (anti pirate :) ) a hrozně bych uvítal možnost ovládat je i jinak než ručně nebo přes GPS. Konkrétně mě napadlo použít k tomu "Laserovou anténu" (LA) a sice jako laserové ukazovátko.
    Moje představa je taková, že by se LA dala ovládat jako věž, ale místo střelby by označovala cíl. Dalo by to použít jednak k navádění střel (a to i více najednou), ale také třeba k měření vzdálenosti případně i k získání GPS cíle. Podmínkou u navádění by samozřejmě bylo, že by se muselo na cíl ukazovat nepřetržitě až do dopadu střely - v podstatě jako raketomet v Half-Life.
    Dvoumístné stíhačky (pilot a zbraňový důstojník) nebo malý scoutík s naváděním pro artilerii jsou jenom začátek příkladů toho, co by s tím šlo dělat.

    Anténa by mohla mít možnost rušit signál (potom by už samozřejmě nevysílala). Ideálně by se to mohlo s kombinovat s jiným nápadem, že čím blíž k hranici dosahu antény se člověk v dronu blíží, tím má horší signál (zrnění obrazu). Rušička by dělala právě takovouhle oblast rušení kolem sebe. Čím blíž k rušičce, tím víc zrnění, až ztráta signálu. Rušička by měla samozřejmě silně omezený dosah rušení - malá desítky, velká stovky metrů max.

    U Jump driveru také hrozně chybí nějaké znemožnění skoku. Osobně by se mi líbilo, kdyby loď nemohla skočit, dokud je v cizím gravitačním poli. Zamezíte tím skákání z povrchů planet, z blízkostí stanic, dalších velkých lodí... V PvP by to znamenalo, že pokud někomu chci přerušit skok, tak se u něho musím držet blízko s velkou lodí a zapnutým gravitačním generátorem. Vybalancované by to bylo tím, že to bude muset být asi malá velká loď, aby se u cíle dokázala udržet, čímž toho moc nevydrží. A také tím, že by se odpočet nezrušil úplně, jenom by se pozastavil.

    Jinak možnost přidělat moduly na téměř všechno také podporuji :)


    Ještě mám jeden nápad tak trochu mimo hru. Neplánujete udělat něco jako "tiskovou konferenci" někde v Praze, ideálně v hospodě nebo tak? :-D
     
  24. Scya Apprentice Engineer

    Messages:
    266
    Taková maličkost: Bylo by možné přidat někam do nastavení hry možnost zakázat během hraní klávesu "Windows" a případně i zkratku "Alt-Tab"?
    Ani už nepočítám kolikrát jsem si nechtíc otevřel nabídku "Start" na ploše během úhybných manévrů :) S Alt-Tabem se mi to stalo jenom vyjímečně, ale pro úplnost ho zde také uvádím.
     
  25. Grammator Trainee Engineer

    Messages:
    3
    až se budete hodně nudit, byla by sranda přidat jídlo, jednak nějaké defaultní syntetizované (třeba kombinací ice a stone) a pak možnost tvořit skleníky a záhony na rostliny nalezené na planetě, představuji si to tak že bych udělal část lodi určenou pro biovýrobu kde bych měl záhony s rostlinami, které by pro růst potřebovaly jen vzduch, vodu (ice), světlo a gravitaci, záhon by byl necelý blok se spodním napojením na conveyor... živočišná výroba by byla komplikovaná a nejspíš zbytečná, ale o to vtipnější např. při absenci gravitace nebo po dekompresi :)
     
  26. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    Bylo by možné ručně vepsat počet kusů pro požadovanou výrobu výrobků v assembler a refinery?
    Stejným způsobem jako při přesunu množství kusů mezi kontejnery atd.

    K tomuto

    Inteligenci do assembler : Pokud mám v assembler a refinery frontu výrobků různého druhu a pro zvolený výrobek není dostatek surovin, assembler by tento výrobek přeskočil až k výrobku ve frontě pro který by měl k dispozici suroviny.

    Další
    Nápisy na jednotlivých zařízeních jako jsou assembler a refinery, případně další produkční zařízení atd. by mohly být podsvícené a v případě zastavení procesu výroby, ne ukončení fronty výroby, by se rozsvítily třeba červenou barvou jako oznámení problému.
    Toto by mohlo být řešeno ještě jiným zástupný způsoben, jako máte v případě air vent a možnosti připojení na světlo při detekci kyslíku.

    ............................................
    Když tak procházím workshop SE, často narazím na velmi zdařilé velké lodě, dokonce velikostí křižníku hráčů a to vyrobených z malých bloků.
    Díky malým blokům je mnohem větší svoboda - flexibilita v budování. Musím říct že některé lodě jsou vskutku dokonalé.
    Byl by moc velký problém přizpůsobit velké bloky pro velké lodě, pro použití v malých lodích, tak jako je tomu dnes v moha případech - modech?
    ..........................
    Další režim pro hyper jump.
    Hyper jump pro malé lodě.
    Přesný jump na známou zadanou GPS adresu. Přesný myšleno úplně přesný. Tak přesný +- metr jako je tomu při možnosti ovládání přes remove control. Samo sebou za zvýšených požadavků na energii s rizikem kolize - zničení a jiné, třeba nutnost cílového bodu v dosahu antény a výrazně kratší vzdálenost. (do 5km)
     
  27. Labir Trainee Engineer

    Messages:
    15
    Zdravím. Už dva roky díky za super hru.

    Drobný nápad k ingame skriptování:
    Pro obecnější skripty se hodí mít možnost zadávat k aktivním blokům parametry. Teď se tak obvykle děje modifikací názvu bloku (CustomName). To ovšem není vždy žádoucí - zejména u bloků viditelných na radaru. Stačilo by k aktivním blokům přidat jedno textové pole "tag". Blok by tak měl svůj název, typ a tag. Tag by byl volitelný a sloužil by pouze pro rozlišovací a skriptovací účely - pro zmíněné parametry. Ideální by pak byla i možnost metody "IMyGridTerminalSystem.SearchBlocksOfTag" fungující podobně jako hledání podle názvu.

    Drobný nápad ke conveyor systému:
    U větších konstrukcí se hodí mít přístup do dopravního systému na několika místech (hangár, obytné místnosti, výrobní linka apod...). V současné době jako přístup může sloužit buď malý kontejner, nebo konektor. Oboje má však vlastní inventář a tak zbytečně prodlužuje seznam "bloků s inventářem" na inventářní záložce. Hodil by se tak nějaký jednoduchý "access point" bez vlastního inventáře. V podstatě jen dvířka do dopravní trubky s klávesnicí. Viděl jsem to jako součást jednoho modu, ale myslím, že by se to prosadilo i v samotné hře.

    Jumpdrive:
    Dobíjení jumpdrivu je super, přímo to nutí dosadit jich do lodi adekvátní množství. Možná by ale nebylo na škodu zvážit možnost modulů i pro jumpdrive. Např. modul pro zrychlení nabíjení za cenu zvýšeného odběru (klině 2x zrychlení a 5x zvýšení odběru). Nebo modul "superkapacitátor", který částečně dobije jumpdrive ihned po skoku a pak se nabíjí pomaleji nežli vlastní jumpdrive. Nebo modul zvyšující přesnost skoku.
     
  28. Labir Trainee Engineer

    Messages:
    15
    Skafandr:
    Vodíkové hospodářství z posledního updatu je skvělé. Možná by ale stálo za to přidat i další možnosti. Např. "iontově poháněný skafandr", který ke svému pohybu nepotřebuje vodík, ale mnohem více elektřiny a je slabší, takže stěží použitelný v silnějším gravitačním poli. A možná "přenosnou baterii" pro nouzové dobíjení skafandru mimo zdroje energie. Klidně hmotnější (aby se to odrazilo ve snížené obratnosti) a většího objemu (aby se jich nedalo vzít moc).

    Skleněná okna:
    Bylo by skvělé vylepšení, které by zobrazilo v náledu bloku před umístěním která strana je průhledná a která ztmavená.

    Výkon:
    Tak jako je k dispozici volba "automatického pročištění" uložené hry od balastu, tak by se i hodila silnější volba téhož. Jde mi zejména o různé nepřátelské npc a skriptově řízené lodi daleko od jakéhokoliv hráče, ke kterým se hráč ani nikdy nepřiblížil na nějakou blízkou vzdálenost. Takové pročištění si provádím jednou za čas ručně pomocí SE toolu a vždy je hodně znát nárůst výkonu hry (a to mám i7+16GB RAM a Radeon R7). Možná i s možností volby parametrů pročištění (např. min vzdálenost, min počet bloků, napojení/nenapojení na jiné gridy, minimální dosažená vzdálenost k hráči, pohyblivost/nepohyblivost, běžící skripty apod...).
     
  29. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    PS: Ladi jak že to děláš?
    Vlastně nech to být, právě sem to smazal a počkám až se dozvím, že zase jde normálně těžit, že kvůli každé blbině, aby fungovala, nemusím restartovat svět atd.
     
    Last edited: Oct 23, 2015
  30. DeeDee Trainee Engineer

    Messages:
    23
    Určitě už to musel někdo zmínit, ale chtělo by to do hry přidat Radar. Obzvláště od té doby co je ve hře Jump Drive tak se u nás hráči na serveru nedokážou navzájem najít. Nemyslím tím situaci když se hledají spoluhráči se kterými třeba chcete vytvořit frakci nebo si nějak pomáhat, ale spíš vyhledat za úmyslem útoku na frakci se kterou jste ve válce nebo lokalizovat nepřátelské lodě které se s vypnutými anténami přibližují k útoku na vaší velkou loď/základnu a podobné případy.

    Když vezmu v úvahu sílu frakce která si sestaví vlastní radar s úmyslem najít a zaútočit na ostatní frakce tak by bylo samozřejmé, aby ten Radar byl náročnější na provoz a nákladný na sestavení. Mohl by mít například spotřebu závislou na rozsahu vyhledávání a citlivosti hledání ( čím menší/lehčí loď nebo základnu se snažíte vystopovat tak tím větší by byla spotřeba a doba jakou by Radaru trvalo než potřebný objekt najde ).

    Výsledkem hledání by mohly být třeba přibližné souřadnice jakožto nejjednodušší systém navigace.

    Hned mě i napadá jaké by mohl mít nastavitelné hodnoty:
    • Rozsah ( Nastaví se vzdálenost vyhledávání např. 10 km až 10 000 km a v závislosti s tím by se zvýšila spotřeba )
    • Citlivost ( Možnost nastavení radaru na jakou velikost objektů by se měl zaměřit např. objekty s váhou nad 10 tun nebo by to bylo závislé na počtů postavených bloků )
    • Cíl vyhledávání ( Možnost zaškrtnout Malá loď / Velká loď / Základna )
    • Směr vyhledávání ( Pro zjednodušení navigace by bylo možné nastavit jestli má radar hledat v celém rozsahu tedy ve všech směrech nebo jen v určitém směru jako například jen směrem jakým je natočená loď a zas by to mělo vliv na spotřebu celého radaru )
    Radar by navíc mohl využívat moduly které již ve hře jsou. Jako například modul na snížení spotřeby nebo modul na zvýšení efektivity ( třeba zvýšení dosahu radaru o dalších 50% ).
    Mohl by mít třeba podobný model jako tady na obrázku (poznámka. Radar by se mohl otáčet 360° na svém podstavci) :
    [​IMG]

    Určitě by to přidalo nové možnosti a interakce mezi hráči na multiplayer serverech.
     
    Last edited: Oct 23, 2015
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.