Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Report bugů

Discussion in 'Czech/Slovak Community Discussion' started by dicygo, Sep 17, 2014.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. TheRay85 Trainee Engineer

    Messages:
    83
    Hlavne prosím dnes opravte:
    - 0 energie pri respawnu v MedBay
    - Pohnutie lodou, pohybovanie lodou len characterom(drgnutie do lodi), v najhoršom rovno odletí do neznáma
    - Rozbitie konektorov pri pokusu o pripojenie(pri pokuse o pripojenie z malej a presnej vzdialenosti, konektor nevybuchne ale jednoducho zmizne)
    - Lode celkovo(aj vrtáky, rozpilovačky, zváračky) sa zdajú neumerne krehké, pri tažení stačí len trošku silnejšie oprieť hned sa poškodí, alebo rovno vybuchne.
    - Možno zlý prepočet váhy, kedy nie je lod naložená pripadá ako pierko(malá lod, 30.000 kg nie je vôbec cítiť), až ked sa naloží je poznať váhu lode.
     
  2. Robertak Trainee Engineer

    Messages:
    91
    čtvrteční patch moc nepomohl - nemůžu říct, jestli se moje mateřská loď stále točí po kolizi s charakterem, protože v okamžiku, kdy ji převedu na ship, tak mě instatně zabije (když vylezu z pilot seat).. a poté pokaždé, když na ní spawnu nebo přestoupím z jiné lodě, tak opět instakill.. děje se na DS, svůj log přikládám: http://leteckaposta.cz/362458603

    teď už jdu spát, zítra otestuji pořádně..
     
  3. Rambo-CZ Trainee Engineer

    Messages:
    53
    od toho povedenyho upgradu mam problem na servru a to ten ze se server po určity dobe jakoby sekne ale mužu litat nemuzu nic naklikat ani do ničeho nastoupit někdy během toho padne i sim speed na šileny hodnoty
    pomuže as jedine restart servru :( děje se to i u vas ?
     
  4. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    Houston, we have a problem.
    Nefungují kyslíkové farmy.
     
  5. Robertak Trainee Engineer

    Messages:
    91
    rambo: jj servery jsou teď hodně divoký.. bezdůvodný SS dropy jak prase, přestávaj fungovat věci, kokpity na large ships nahodně přestávaj doplňovat kyslík a spousty dalších vychytávek..

    modlím se za novej netcode, toto už přestává být zábava.. :(
     
  6. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    (původně napsáno 5.10.2015)

    ..............................................................................................................
    Kyslíkový generátor, nechce fungovat. ( posledním bug fix opraveno)
    ...........................................................................................................
    Pokud postavím nové světlo nebo reflektor, nechce svítit do restartu hry. (9.10.2015 neopraveno)
    Nově vytvořené nádrže na kyslík se nechtějí až do restartu plnit kyslíkem. (oprava...9.10.2015//8:01 ani po restartu se neplní kyslíkem)

    Zvuk vrtaček při těžbě je nějaký rozsypaný. (9.10.2015 neopraveno)

    Provedena kontrola mezipaměti službou v Steam problémy přetrvávají.

    Odzkoušeno na několika modulech.

    PS: jakým způsobem si asteroidový roj vybírá cíl ?
    Na mou stanici to spadlo jen jednou, ale lodě v nedalekém okolí a generované stanice to schytali naplno.
     
    Last edited: Oct 9, 2015
  7. TheRay85 Trainee Engineer

    Messages:
    83
    Pád hry, možno z dôvodu pretaženia serveru. (Survival-DS) Až 9 hráčov, extrémna zátaž na hru. :D

    DX9
    CPUi3
    GTS450 1GB
    4GB

    Code:
    2015-10-11 21:47:08.878 - Thread:  1 ->  GC Memory: 1,393,913,136 B
    2015-10-11 21:47:38.915 - Thread:  1 ->  GC Memory: 1,395,575,008 B
    2015-10-11 21:48:08.925 - Thread:  1 ->  GC Memory: 1,394,560,992 B
    2015-10-11 21:48:38.938 - Thread:  1 ->  GC Memory: 1,392,893,240 B
    2015-10-11 21:49:08.974 - Thread:  1 ->  GC Memory: 1,393,382,336 B
    2015-10-11 21:49:39.010 - Thread:  1 ->  GC Memory: 1,393,904,560 B
    2015-10-11 21:50:01.270 - Thread:  1 ->  MyGuiScreenBase.UnloadContent - START
    2015-10-11 21:50:01.271 - Thread:  1 ->  MyGuiScreenBase.UnloadContent - END
    2015-10-11 21:50:01.828 - Thread:  1 ->  Player character died. Id : 76561198246381192
    2015-10-11 21:50:09.049 - Thread:  1 ->  GC Memory: 1,395,447,584 B
    2015-10-11 21:50:20.626 - Thread:  1 ->  CreateCompressedMsg received
    2015-10-11 21:50:20.628 - Thread:  1 ->  CreateCompressedMsg: Type: MyObjectBuilder_Character  Name:  EntityID: 10D0B6745E7EF5B
    2015-10-11 21:50:20.656 - Thread:  1 ->  Status: Exists(True) InScene(True)
    2015-10-11 21:50:39.073 - Thread:  1 ->  GC Memory: 1,393,366,800 B
    2015-10-11 21:51:09.080 - Thread:  1 ->  GC Memory: 1,394,666,592 B
    2015-10-11 21:51:14.711 - Thread:  1 ->  Exception occured: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
      at Sandbox.Game.Entities.Cube.MyGridPhysics.ActivateCollision()
      at Sandbox.Game.Entities.Cube.MyGridPhysics.ConvertToDynamic(Boolean doubledKinematic)
      at Sandbox.Game.Entities.MyCubeGrid.ConvertToDynamic()
      at Sandbox.Game.Multiplayer.MySyncLayer.MyCallbackEntity`2.Handle(TMsg& msg, MyNetworkClient player, TimeSpan timestamp)
      at Sandbox.Game.Multiplayer.MySyncLayer.MyCallbackBase`1.OnHandle(TMsg& msg, MyNetworkClient player, TimeSpan timestamp)
      at Sandbox.Game.Multiplayer.MySyncLayer.MyCallbackBase`1.Handle(TMsg& msg, UInt64 sender, TimeSpan timestamp)
      at Sandbox.Game.Multiplayer.MySyncLayer.MyCallbackBase`1.Sandbox.Engine.Multiplayer.ITransportCallback.Receive(ByteStream source, UInt64 sender, TimeSpan timestamp)
      at Sandbox.Engine.Multiplayer.MyTransportLayer.HandleMessage(Byte[] data, Int32 dataSize, UInt64 sender, TimeSpan timestamp)
      at Sandbox.Engine.Networking.MyReceiveQueue.ProcessMessages(NetworkMessageDelegate handler, TimeSpan delay)
      at Sandbox.Engine.Networking.MyReceiveQueue.Process(NetworkMessageDelegate handler, TimeSpan delay)
      at Sandbox.Engine.Networking.MyNetworkReader.Process(TimeSpan lag)
      at Sandbox.MySandboxGame.Update()
      at Sandbox.Engine.Platform.Game.UpdateInternal()
      at Sandbox.Engine.Platform.FixedRenderLoop.<>c__DisplayClass2.<Run>b__1()
      at Sandbox.Engine.Platform.GenericRenderLoop.Run(VoidAction tickCallback)
      at Sandbox.MySandboxGame.Run(Boolean customRenderLoop, Action disposeSplashScreen)
      at SpaceEngineers.MyProgram.RunInternal(String[] args)
      at SpaceEngineers.MyProgram.Main(String[] args)
    2015-10-11 21:51:14.712 - Thread:  1 ->  Hiding window
    2015-10-11 21:51:14.924 - Thread:  1 ->  Network readers disposed
    2015-10-11 21:51:17.089 - Thread:  1 ->  Hiding window done
    2015-10-11 21:51:17.089 - Thread:  1 ->  Showing message
    
     
  8. Rambo-CZ Trainee Engineer

    Messages:
    53
    od toho upgradu pořad MP nehratelne snad dalši čtvrtek :(
     
  9. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    Stala se mi divná věc. Odřezával jsem konektor z boku véliké lodi a ona se celá pohla a já se najednou ocitl vevnitř.
    Když jsem se potom uvnitř lodi pokusil pohnou hned jsem chcípnul.
    Něco podobného se mi stalo při těžbě v tunelu asteroidu.
    Vylezl jsem ven v tunelu z tažební malé lodi a opravoval na ní vzniklé škody neopatrnou těžbou, když jsem taktéž odříznul špatný blok a celé se to zhouplo, já byl za stěnou v následující druhé sekundě mrtvý.
    Krom toho jedna hodně blbá věc... Přiletím k asteroidu a jak letím těch zhruba posledních 150 metru k povrchu změní se nejmíň 10x plochy jednotlivých surovin asteroidu a když už se skoro dotknu povrch,
    kde mělo být vizuálně železo, nebo něco jiného, vše překryje kamenná slupka ???
    Nejspíš je to jen grafický bug, ale je to hodně blbý.
    Jako měnit rozvržení a barvy povrchu asteroidu, rychlostí blikajícího stroboskopu je vážně hnusný. Dělají to pouze velké Asteroidy a za podmínky více druhu surovin, prostupujících k povrchu.
    Šutry jen železo a kámen tohle nedělají, většinou nadělají.
    Další grafické skoky a mezery v texturách a plochách asteroidu, jsou i uvnitř těch největších asteroidu - přirozených generovaných tunelu a výdutí, kde to je schopný posunout stěny a to o hodně velký kus, nebo se na takových možná 200 m vidíš mezeru bez textur v místě jakéhosi pouze grafického povrchového schodu. Když k tomu místu přiletíš blíž, nebo naopak dál, textury ploch se bliknutím změní a zacelí.

    Tohle pozoruji od poslední aktualizace 8-9.10.2015
     
    Last edited: Oct 13, 2015
  10. Rambo-CZ Trainee Engineer

    Messages:
    53
    ja uš sem nic nepišu tu uš ti stejně ani nikdo neodpovi.
    podle me je zbytečne sem hlasit bugy hru davam k ledu a zapnu zas za pul roku :)
     
  11. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    Proboha živého, prosím udělejte už něco s těžbou ... hlavně s tím jak se vrtačky doslova opřou o nezničitelnou skálu a pak lup jsou v háji. Těžit teď rudu je vážně o nervy. Pokud to neděláte ručně sbíječkou, ale těžíte pomocí stroje máte 80% šanci že dřív něž naplníte jeden střední kontejner zničíte vrtáky.
    ............................................
    grafický: při odpálení asteroidu hlavicí, nebo odtěžení druhým neziskovým režimem vrtačky, zůstává textura asteroidu stále nepozměněna i když už tam v daném místě materiál není. samo se to většinou opraví po velkém vzdálení od daného místa, nebo restartu hry.
    ............................................
    Občas se mi stává při demontáži oken a trubek se skly,to že nedojde k návratu skla. Rozeberu trubku se sklem nebo okno, ale nezískám zpět žádné sklo, ostatní komponenty ano.
    ..............................
    Občas některé základní bloky, lehce i těžce pancéřované, při demontáži bruskou, ale i strojně prudce oddělí a otočí.
    Při jedné z posledních fází demontáže se prudce otočí a poškodí nebo zničí okolní bloky. V případě ruční demontáže bruskou, to je schopné vás okamžitě zabít. Neznám podmínku proč to některé bloky dělají a ostatní - většina ne.
    Dost často se to opakuje, při rozebírání vaší startovní žluté lodi a to v přední pravé části.
    ...................................
    Poměrně časté v generátoru kyslíku je led a on pracuje, ale není schopen plnit připojenou nádrž s kyslíkem. Také připojená lékárna a kryokomora se nechtějí občas zásobovat kyslíkem.
    Po ukončení hry a opětovném načtení již fungují správně.
     
  12. ringier Trainee Engineer

    Messages:
    13
    Na report bugů jsem ještě nic nepsal tak to vemte s rezervou.
    Po novém patchi jsem nehrál ani single player creativ ani survive ale chtěl jsem pokračovat ve hraní na serveru jako předtím ALE :

    1. server nenačetl poslední save tak musel být restartován kompletně (do jaké míry je to chyba servru nebo hry to fakt nevim)
    2. začáteční žlutá loď : pokud se spawnu a vystoupím z hlavního kokpitu tak do něj už nenastoupim, můžu sice běhat po palubě ale nemužu nic rozřezat ani svařit
    z pohledu druhého hráče (kamaráda) sedím pořád v kokpitu a když pode mnou kokpit rozřeže a já konečně zmizím z kokpitu a objevím se v lodi, mohu sice řezat a svařovat ale nemám žádný inventář. Suroviny mizí při řezání z předmětů ale v mém inventáři se to neobjeví. Kyslík, vodík i energie fungují v obleku normálně.
    3. Některé bloky nemají textury hlavně z vnitřní strany. No prostě můžu koukat skrz střechu jako kdyby tam bylo sklo. Vypadá to stejně jako když ve spektatoru vlezete do stěny a vidíte zevnitř jen hrany obrysů

    to je zatím bohužel všechno co mužu napsat z MP protože sem se dál nedostal. Docházel mi kyslík a tak sem si vzal jednu flašku z inventáře v lodi abych si doplnil jenže v inventáři lodě to zmizelo ale do mého inventáře se nic nepřidalo. To jestli by se mi doplnil na procentuální hranici nevím, protože se mi tam nechtělo čekat než mi uplně dojde takže vážně nevím.
     
  13. DeeDee Trainee Engineer

    Messages:
    23
    Nepamatuju si kdy naposledy byli Space Engineers v takhle zabugovaném stavu. :(

    Bohužel už při startu v Survival módu jsou například problémy rozebrat základní loď (ňějaké bloky jsou průhledné a nějaké nejdou rozřezat).
    A většinou ani nelze si sednout do kokpitu když už z něj vystoupíte.

    Aktuální bugy ve hře (24.10.2015) :
    • Asteroidy ( Špatně se těží, některé části jsou pořád neviditelné jako například po vytěžení nějaké části tam ta část pořad je vidět jako nedotčená ale můžu do ní vletět, a textura asteroidu strašně zesvětlala v posledním patchi )
    • Sorter Block ( Zákeřně si v nejvíce nevhodnou chvíli sami přepnout Blacklist na Whitelist a naopak ,což vede k naprosté anarchii v kontejnerech )
    • Nový vodíkový pohon se občas v survival módu zasekne a nepotřebuje vodík k pohybu ( Lítam uplně zdarma s prázdnou nádrží a vypnutým Oxy Generátorem )
    • Moje obrané věže občas zaměří moje vlastní rozdělané lodě které zrovna svařuju i když jsou ty nové lodě napsané na mě. ( Musím vypnout a zapnout reaktor aby přestali zaměřovat )
    • Hráči s DirectX 11 zjistili že vídí nepřátelské lodě/základny na větší vzdálenost než asteroidy ( Testováno: S DirectX 9 vidí základnu na přibližně 9 km a s DirectX 11 těměř na 90 km se vykreslí vnitřnosti lodi/základny a když víte směr základny tak vidíte i na 150 km )
    • Vlastní Gatling a Missile Turrets v průběhu bitvy přestanou prioritizovat nepřatelské Turrety které do váš stříli a místo toho se snaži prostřílet k nedůležitým věcem (Jako třeba zničit nepřátelský Gravity Generátor nebo Assembler)
    • Když občas dostanu Disconnect na serveru tak se loď ve které jsem seděl nepřestane hýbat posledním známým směrem i když má zapnuté inerciály
    • Po posledním patchi zmizela na DirectX 9 většina stínů ( Asteroid, základna nebo loď jsou ze všech úhlů stejně nasvětlené )
    • Po předchozím patchi jsou konektory, vrtáky, svářečky a brusky na lodích/základnách méně odolné vůči drobným nárazům a dost často tak vybuchují při sebemenším kontaktu ( při připojování lodi k základně přes konektor jeden z konektorů vybuchne a to i při rychlosti 2 m/s )
    • Blueprint stále neukládá druhou stranu pístu na kterém je třeba welder
    • Blueprint dost často zapomíná některé nastavené věci na spodní liště když si sednete do kokpitu ( například vynechá třetí tlačitko zleva na kterém byla nastavená kamera )
    • Když má Anténa zaškrtnuto zobrazit jméno lodi tak přestane ukazovat zkratku frakce která jí vlastní
    • Po objevení pirátské lodě/základny spadne rapidně dolů simulation speed pro celý server
    • Assembler si bere víc surovin než potřebuje a poté se zasekne protože se přeplní a zároveň si ty suroviny ze sebe neumí vyndat aby vyřešil problém s přeplněním (i když je normálně připojen na funkční conveyor systém kde jsou poloprázdné kontejnery)
    • Assembler několik patchů zpátky přestal vidět co za suroviny má k dispozici takže většinou ukazuje že na nic nemá suroviny (přitom jsou připojené krabice v conveyor systému plné potřebných ingotů) ale když mu dáte povel ať něco vyrobí tak to normálně vyrobí
    • Po včerejším Hotfixu (23.10.) se začali ty nově přidané Sliding Doors otevírat vizuálně sekavým pohybem a někdy se uplně zaseknou polootevřené nebo jsou otevřené ale Ventilace svítí zeleně jako že je tam kyslík ( Někteří hráčí tvrdí že i Hangar Doors se podobně trhavě pohybují ,ale osobně jsem nezjišťoval )
    • Nový systém doplňování jetpacku z Hydrogenových Lahví které se dají nosit v inventáři kosmonauta ten jetpack neumí doplnit ( jsou to opravdu vyrobené Hydrogen Bottles které jsem i naplnil v Survival Módu ) už se mi podařilo několikrát uletět od základny a jediné řešení v tu chvíli bylo dát Suicide i když jsem měl v inventáři plný Hydrogen Bottle
    • Nelze scrollovat v tabulce výpisu počtu bloků u Projektoru když zrovna zobrazuje nějaký Blueprint
    Dva updaty zpátky tam skoro polovina těchto bugů nebyla. Doufám že vyjde nějaký malý hotfix dřív něž v další čtvrtek který opraví ty nejvážnější problémy které přímo znemožnují hraní.

    Vyškrtal jsem věci které mi už přijdou jako opravené.
     
    Last edited: Oct 29, 2015
  14. DeeDee Trainee Engineer

    Messages:
    23
    • Po připojení na server a respawnutí se v Cryogen Chamber to vždycky hází chybu a spadne hra ( odzkoušeli to i ostatní lidi a stejný problém ) prostě nelze tak Cryogen Chamber použít
    • Poměrě dost často nefungují Connectory zkoušel jsem i oba konektory rozebrat a postavit znovu ale nechtějí se navzájem připojit ( Bohužel nejsem jediný kdo má ten problém)
    • Během sváření z blueprintu se musí kvůli některým blokům člověk opakovaně pokoušet ať už manuálně nebo z lodi se svářečkou o to aby se ten projektovaný blok vůbec začal svářet (občas pomáhá na blok opakovaně najíždět se zapnutou svářečkou a třeba na čtvrtý pokus se ho podaří "chytit" a začít tak svářet) a přitom to třeba dva až tři patche zpátky fungovalo bez problémů
    • V inventáři různých zařízení (Drill,Container,Assembler) zůstávají itemy které nejdou nikam přesunout a po relogu zmizí
    • Přestalo fungovat přesouvání věcí v inventáři rafinerek a obloukových pecí (dřív mohl člověk prohazovat pořadí vložených surovin na zpracování)
     
    Last edited: Oct 31, 2015
  15. TheRay85 Trainee Engineer

    Messages:
    83
    Zasielam log po páde hry lod mi samozrejme nestihla ubrzdiť, rozje*la sa mi na kúsky, ked mienite vypúšťať hru bez testovania, to ju radšej odinštalujem, a možno zapnem o dva roky, a len pre istotu možno o tri. Vela bugov je takých ktoré sa prejavia okamžite, na dedicovaných serveroch zo strany klienta, tak nechápem ako ich nemôžete odhaliť.

    A samozrejme priehladné textury na asteroidoch, trochu som ho vyťažil hned sa dogeneroval, znovu ale len textura.

    Tu je log:
    Code:
    2015-10-24 22:25:52.630 - Thread:  1 ->  GC Memory: 808,017,576 B
    2015-10-24 22:26:22.647 - Thread:  1 ->  GC Memory: 809,552,824 B
    2015-10-24 22:26:52.648 - Thread:  1 ->  GC Memory: 809,008,880 B
    2015-10-24 22:27:16.331 - Thread:  1 ->  ERROR Entity init!: System.ArgumentException: An item with the same key has already been added.
      at System.ThrowHelper.ThrowArgumentException(ExceptionResource resource)
      at System.Collections.Generic.Dictionary`2.Insert(TKey key, TValue value, Boolean add)
      at VRage.MyEntityIdentifier.AddEntityWithId(IMyEntity entity)
      at Sandbox.Game.Entities.MyEntity.Init(MyObjectBuilder_EntityBase objectBuilder)
      at Sandbox.Game.Entities.Character.MyCharacter.Init(MyObjectBuilder_EntityBase objectBuilder)
      at Sandbox.Game.Entities.MyEntities.InitEntity(MyObjectBuilder_EntityBase objectBuilder, MyEntity& entity)
    2015-10-24 22:27:16.473 - Thread:  1 ->  Exception occured: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
      at Sandbox.Game.Replication.MyEntityReplicableBase`1.OnLoad(BitStream stream, Action`1 loadingDoneHandler)
      at Sandbox.Game.Replication.MyCharacterReplicable.OnLoad(BitStream stream, Action`1 loadingDoneHandler)
      at VRage.Network.MyReplicationClient.ProcessReplicationCreate(MyPacket packet)
      at Sandbox.Engine.Multiplayer.MyTransportLayer.ProcessMessage(Byte[] data, Int32 dataSize, UInt64 sender, TimeSpan timestamp)
      at Sandbox.Engine.Multiplayer.MyTransportLayer.HandleMessage(Byte[] data, Int32 dataSize, UInt64 sender, TimeSpan timestamp)
      at Sandbox.Engine.Networking.MyReceiveQueue.ProcessMessages(NetworkMessageDelegate handler, TimeSpan delay)
      at Sandbox.Engine.Networking.MyReceiveQueue.Process(NetworkMessageDelegate handler, TimeSpan delay)
      at Sandbox.Engine.Networking.MyNetworkReader.Process(TimeSpan lag)
      at Sandbox.MySandboxGame.Update()
      at Sandbox.Engine.Platform.Game.UpdateInternal()
      at Sandbox.Engine.Platform.FixedLoop.<>c__DisplayClass2.<Run>b__1()
      at Sandbox.Engine.Platform.GenericLoop.Run(VoidAction tickCallback)
      at Sandbox.MySandboxGame.Run(Boolean customRenderLoop, Action disposeSplashScreen)
      at SpaceEngineers.MyProgram.RunInternal(String[] args)
      at SpaceEngineers.MyProgram.Main(String[] args)
    2015-10-24 22:27:16.474 - Thread:  1 ->  Hiding window
    2015-10-24 22:27:16.697 - Thread:  1 ->  Network readers disposed
    2015-10-24 22:27:17.536 - Thread:  1 ->  Hiding window done
    2015-10-24 22:27:17.536 - Thread:  1 ->  Showing message
    2015-10-24 22:27:17.625 - Thread:  1 ->  ERROR: branch name cannot be resolved, services=
    2015-10-24 22:27:17.625 - Thread:  1 ->  ERROR: branch name cannot be resolved, services=
    2015-10-24 22:27:17.625 - Thread:  1 ->  ERROR: branch name cannot be resolved, services=
    
    https://drive.google.com/file/d/0B3PqtZBhfFo8bTl5czl1eTJ2VTA/view?usp=sharing
     
  16. 6carrion6 Trainee Engineer

    Messages:
    4
    Last edited: Nov 1, 2015
  17. Rambo-CZ Trainee Engineer

    Messages:
    53
    co upgrade to nejaky problem des a hruza ! težit pořad pomalu nejde drily berou horninu nejak pomalu us druhy tyden po poslednim upgrade drily svařecky brusky na lodi po nejaky dobe hrani přestanou uplne fungovat drily berou horninu ale neukazuje se v nakladnim prostoru brusky nebrousi svařečky nesvaři :) vsechny trysky nejak pomalu brzdi jak na hydrogen tak na klasicke trysky kazda lod ma šilene velkou brzdnou drahu prijde mi nelogicke se rozjet na max za 5 sec a brzdit to dele jak 5 sec :) stejnym počtem trysek hydrogen tank nabere do sebe rudu ale rafinerka si ji uš sama nevezme zustane tam viset musim přesunout ručne !!!


    jeste k ten bruskam svařečkam drilum pomuze jen uplne odbrusit a znova svařit

    uš po nekolikate se mi stalo ze sem natežil plny vrtak a jak sem se napojil na conektor tada ruda pryc drill prazdny sklady prazdne :D RUDA NIKDE !
     
    Last edited: Nov 9, 2015
  18. voldo33 Trainee Engineer

    Messages:
    4
    Zdravým, mám problém s kyslíkom na velkej lodi. Vždy keď pridám blok na tú loď tak kyslík z lode zmizne a chvílu sa na air ventoch zobrazuje žltý štvorček. Vzduch mizne aj s tankov len tak celkovo to celé blbne.
     
  19. Bradypus tridactylus Trainee Engineer

    Messages:
    8
    Ten vodíkový jetpack je opravdu úplně na nic......... člověk s ním letí maximálně 3 vteřiny pak spadne a další tři vteřiny trvá než si doplní z lahve. Kyslík by fajn takové spříjemnění hry, ale vodíkový raktetový baťůžek je těžce noční můra................. člověk se musí hodně krotit aby nezačal s vulgárními výrazi.
     
  20. Rambo-CZ Trainee Engineer

    Messages:
    53
    to viš oni to testujou jen v creativu :D po patečnim upgrade us ani nejde na planete bezpečne přistat :) zase budem čekat tyden jak trubky neš to opravi :D celkove z tech planet mam smišeny pocity
     
  21. Rambo-CZ Trainee Engineer

    Messages:
    53
    ešte jednou tleskam k planetam :D FAKT SUPER nejde přistat nejde s autama jezdit aniž by se to prevratilo na střechu o težbe radši ani nemluvim todle je NEHRATELNY !!!!!!!!!!!!!!!!!! jinak se to chova jak je tam 1 človek nebo 9 lidi na servru planety sou jen o tom aby se človek dostal pryc a us se tam radsi nikdy nevracel :D
     
    Last edited: Nov 14, 2015
  22. 6carrion6 Trainee Engineer

    Messages:
    4
    Keď si vytvorím vlastnú planétu, tak sa na nej zobrazí meno v podobe jej priemeru a vzdialenosť, keď ale tieto hodnoty dám v gps ako skryté tak sa buď naďalej zobrazujú alebo po reštarte hry sa viacnásobne nakopírujú, už sa stalo aj to že na planéte sa zobrazovalo meno aj vzdialenost ale v gps som ho ani nemal v zozname...
     
  23. Marvis157 Trainee Engineer

    Messages:
    2
    Zdravím, možná jsem narazil na nový bug, hraji na dedikovaném serveru od GameHosting.cz. Na své základně mám 21 solárních panelů, který dodávají nejvíc 2200kW a to jde do baterek, ale baterkám nepřibývá ta energie. Takže tam mám například pořád 0Wh a při tom do nich jde 2200kW a výstup není žádný a když, tak max. 15kW. V SP mi baterky fungují normálně, ale v MP to mám rozbitý. Neví někdo co s tím ?
     
  24. 6carrion6 Trainee Engineer

    Messages:
    4
    väčšie objekty napr. veľké lode rozmerov cca 5x5 po kontakte s planétou zmiznú, možno kazdý tretí skončil kolíziou, ostatné proste fuč...
     
  25. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    Fuč úplně není (ta havarovaná loď), stále tam jako je, hluboko pod povrchem a zatěžuje hru. Když použijete nové menu Alt+F10 (ve hře)tak přes položku Biggestgrids se dá najít a vymazat. Bohužel se mi zatím po mnoha pokusech, ani jedinkrát nepovedlo lokalizovaný vrak, odkrýt - vykopat a rozebrat. Podle hry tam je a já kolikrát odtěžil vše okolo , ale asi je v jiném časoprostoru, protože na tom vyrubaném místě, ten vrak pro hráče nikdy není :/
     
  26. SaturaxCZ Senior Engineer

    Messages:
    1,718
    Při deformaci povrchu se mění travní porost náhodně z místa na místo na ploše 20-50m2 zbytečně to zatěžuje hru ( při jakékoli deformaci v realném čase bez časových odstapů ) a navíc se porost začne čas od času měnit i u okolí jako řetězová reakce ( detailní travy se mě zobrazuje jen na 150m, ale je možné že se problém šiří i dál ). Dejte zapnutej vrtak + generator na povrch planety a sledujte s odstupem :munch:

    Jinak moc dobrej update :) S auty se da jet na planetě až 150km/h bez problému, přistaváním lodí bez problémů a lítaní v atmosféře je pěkně citlivé a da se lítat jen s 1 motorem směrem dolů :pbjt:( creative mod )
     
  27. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    Nepříjemný problém s detektorem rudy na i pod povrchem planet..měsíců. Mám zapnutý detektor rudy a velice sporadicky objevuji ložiska rudy.:( (nebýt modu s extraktorem rudy z šutru :), tak bych se na to ... i tak je to hrozná bída sehnat - vyextrahovat uran)
    Při "rychlejším" pohybu se zapnutým originál detektorem rudy (20ms +) se hra po chvilce na moment zasekne a následně již objevená ložiska rudy se už nechtějí zobrazovat až do restartu hry a nové to nenajde.:mad:
    To samé když použiji modový detektor s rozsahem 10km tak se to zadrhne a i když se hra rozběhne už to žádné ložisko rudy neukáže.

    Docela mě zklamalo to co se skrývá pod povrchem planet a měsíců sice jsem odzkoušel jen tři, ale rudu pod 120 m pod povrchem nenajdu.
    Všude jen kámen :( a to jsem se prolámal až do středu jednoho měsíce, kde jsem skončil :eek:ops: , pač z nějakého důvodu nešlo od tamtud vylétnout zpět na povrch. A to ta vrtací loď i plně naložená zvládá létat z povrchu na orbit a zpět.
    "Docela zajímavé s tou gravitací jak se snižuje směrem ke středu planety až na nulu." Ve středu planety jsem zaznamenal nějaký grafický bug přibližně 100 m od středu, ale to už možná byla unavená grafika, běželo to samo půl dne v kuse.

    Další, pokud se v modu přežití pokusím ve vašem scénáři, Na planetě písečné s brouky a prvotní přátelskou základnou, pokusím postavit loď, základna co by měla být přátelská na které začínáte do ní začne střílet, nestane se nepřátelská vůči vám, ale zničí vše co chci u ní postavit?
    Dokud stavím jednoduché bloky tak se nic neděje, ale jakmile začnu stavět reaktor, nebo trysky, či jiné složitější bloky, hned do toho začne vaše stanice střílet.

    PS: v současné době hrát hru v modu přežití na planetách je na ... :eek:ops: S brouky je sranda, ale ne když nejsou suroviny a utočí na vás místní piráti, co si lodě cucají z prstu, to vás taktéž nijak moc nepobaví.
    Výsadkový modul by měl začínat nad hranicí gravitace planet, aby si hráč měl možnost svobodně vybrat, kde a kdy přistát. Aby nepřistával, tak jak se to často stane, uprostřed hluboké noci.
     
  28. 6carrion6 Trainee Engineer

    Messages:
    4
    Gideone a nemaju zbranove systemy nastavene aby utocili aj na neutralne lode a pod? ked som si dal na lodi vlastnictvo ako moje tak neutocili, lod som vytvoril obdalec aby ju nerozsupovali, lebo ako spominas, pri stavbe v blizkosti zakladne to roztrielali... A inak tie lode pri dopade na planetu ked zmiznu( su tam ale kde si kam slunce nesvieti) sice mozem odstranit pomocov alt+f10 ale je to deprimujuce ked nieco zhodis na zem a ono to zmizne, ak chcem simulovat pad nejakeho mensieho telesa tak mam velku sancu ze mam smolu a uz sa k tomu nedostanem...
     
    Last edited: Nov 24, 2015
  29. Gideon A. N. Apprentice Engineer

    Messages:
    108
    To je fakt to naštve, když to projde do nikam a nemůžeš z toho nic použít. A hodně mě štve že když něco máš v kontejneru a nějakej troll ti ho rozstřílí, vše co bylo uvnitř zmizí jako by nebylo.
    Teď takhle odstraňuji přebytečný šutr. Naplním kontejner na max kamením a potom ho bruskou rozeberu, šutr se vypaří, kdysi ti zůstal obří valoun teď už nic.
     
  30. Bradypus tridactylus Trainee Engineer

    Messages:
    8
    Když skusím uzamknout podvozek, tak mi space engineers spadne!
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.