Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Report bugů

Discussion in 'Czech/Slovak Community Discussion' started by dicygo, Sep 17, 2014.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. blackhand Trainee Engineer

    Messages:
    14
    Dobry ,

    Vcera sme s hrali a zistili sme ,ze stale nefunguje naloze , ona vybuchne ale nic to neurobi: nikoho nezabije ,ani nezdeformuje teren alebo lod , proste nic. A dalsia vec nefunguju navnady , ale akoze vobec nic :D
     
  2. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Nálože jsou opraveny a v dnešním patchy by měly být v pořádku a decoye stále nefungují ale pracujeme na opravě.
     
  3. blackhand Trainee Engineer

    Messages:
    14
    Tak diky moc :D ... budeme testovat dalej :D
     
  4. ZeRen Apprentice Engineer

    Messages:
    114
    snad nebudu spamovat, ale před chvílí jsem si všim že nefungují spotlight(nebo jen velmi málo)

     
  5. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Díky, víme o tom a v dnešním patchy by měly být opraveny.
     
  6. ZeRen Apprentice Engineer

    Messages:
    114
    pomocí CTRL+X vymazal 2 lodě(stejné) uložené jako blueprint a poté jsme v blueprint menu vybral tu stejnou loď a poté pomocí CTRL+V vložil , poté jsem zmáčknul tlačítko na vztup do control panelu(u mě R) a hned poté my hra spadla ( vyzkoušeno několikrát)

    - ale musel jsem udělat vše v tomhle pořadí jinak se to nestalo, po pádu my to nabídlo odeslat log, tak ho tam snad máte

    edit: bohužel se přidali další pády a ty už jsou náhodné zejména při přechodu do control panelu nebo inventáře
     
    Last edited by a moderator: Oct 24, 2014
  7. Serza Trainee Engineer

    Messages:
    35
    Mám docela problém s nastavením skupin na DS. Skupiny vytvořit jdou ale po odpojení a připojení zpět prostě zmizí a veškerá automatika je v zadeli :D. Krom toho se resetujou zvuky do původního nastavení, takže pokud mám zvuky stáhnuté a začnu hru musím aspoň otevřít nastavení zvuku.
     
  8. SaturaxCZ Senior Engineer

    Messages:
    1,718
    1. Při spojování 2 stanic do jedné dojde u panelu s tlačitky ke změně barvy tlačítka ze žluté ( u nastavených tlačítek ) na šedou po spojení. Tlačítka stale fungují perfektně i po spojení, jen nejsou žluté. 2. Reverzní roh pancéřových dveří ma nějaký vetší hitbox a čas od času poškodí sousední bloky jako při nárazu i když by se měli bloky pohybovat okolo bez problémů. ( ostatní bloky pancéřových dveři jsou v pořadku... )
     
    Last edited by a moderator: Oct 26, 2014
  9. SidewinderCZ Trainee Engineer

    Messages:
    16
    když jsem zkoušel nalože na novem světě, kde jsem přidal několik asteroidu, které byly některé i vnořeny do sebe, tak jsem zjistil že to akorat tu skálo lehce polechtalo... :D , a dalši věc byla když jsem zkusil z nějake lodi kterou jsem si tam přidal ( at už to byl muj blueprint nebo z workshopu staženy) a z dane lodi jsem umazal raketomet tak hra spadla a hodila hlašku o poslani reportu... :)
     
  10. SaturaxCZ Senior Engineer

    Messages:
    1,718
    Všechny kola maji 4X po 1/4 kruhu barevnou linku napříč pneumatikou kola. ( linka má stejnou barvu jako barva kola )
     
    Last edited by a moderator: Oct 27, 2014
  11. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    díky za reporty prověříme :)
     
  12. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    SaturaxCZ: můžeš poslat screenshot?
     
  13. SaturaxCZ Senior Engineer

    Messages:
    1,718
    Tady jsou kola: Je to vidět při jakém koliv nastavení kol v každém i novém světě, mody sem neměl žádné a klasicky jsem dal verify integrity of game.
    ( je to vidět hlavně na malém kole, ale ma to i velké a střední. )
    [​IMG]
     
    Last edited by a moderator: Oct 28, 2014
  14. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    díky už se pracuje na opravě
     
  15. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Voren363: sound bug: Reinstall .NET a/nebo DirectX. Chyba se zvukem není na naší straně.
     
  16. Hermanek Trainee Engineer

    Messages:
    31
    Zkoušel jsem ráno těžit pomocí generátoru gravitace a trychtýře kolem sběrače. Ale vypadá to, že je tam nějaký bug. Ruda se hromadila v trychtýři, do sběrače padlo jen málo a když to tam padlo, zase to zmizelo. Vůbec nebylo vidět takové ty obláčky prachu když sběrač něco vcůcne. Myslel jsem, že je jen rafinerie tak rychlá, ale i když nastavím sběrači, aby nepoužíval transportní systém, stějně v něm žádná ruda nezůstává. Prostě zmizí.
     
  17. Inlander1989 Trainee Engineer

    Messages:
    10
    Nefunguje montér.
     
  18. vipernj Trainee Engineer

    Messages:
    8
    Yep, nejsem sam takze assemblery vazne nejdou
     
  19. blackhand Trainee Engineer

    Messages:
    14
    akoze pani ..... toto je naprd...vy date pach a hra je horsia jak predtym ....kurna.... vy opravite jednu vec a 100 pokazite
     
  20. deltaflyer4747 Apprentice Engineer

    Messages:
    215
    tak to napis lip...
     
  21. SaturaxCZ Senior Engineer

    Messages:
    1,718
    To je normální pří vychytávání bugu... Přesně to co nikdo nechtěl pochopit, když chtěli přestat přidávat věci do hry a pustit se do optimalizace hry... aby si mohli hrát. Na druhou stranu si nikdo nestěžuje na 4x lepší fps, fix pro fps drop když pustíte světla, odraz světla na texturách, atc... 100x :thumb:
     
    Last edited by a moderator: Nov 2, 2014
  22. deltaflyer4747 Apprentice Engineer

    Messages:
    215
    nikdo si nestezuje na FPS drop kdyz pustis svetla, protoze svetla nefunguji :D
     
  23. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Potřebujeme více infa jak assemblery nefungují?
     
  24. deltaflyer4747 Apprentice Engineer

    Messages:
    215
    Nechapu otazku, to je ironie (otaznik), nebo vazne mineny request? :)
     
  25. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Assemblery jsou již opravené. Potřebuje pro reportování přesný postup nejlépe v bodech.
    Př:

    Assemblery nefungují
    1. načtu jakýkoli svět na DS
    2. postavím assembler
    3. dám vyrábět nebo rozložit ......
    4. proces nezačne, nebo .....
    .
    .
    .
    .
    atd.
     
  26. deltaflyer4747 Apprentice Engineer

    Messages:
    215
    A co zavest nejaky bugtracker? Uz jsem to psal v jinym topicu, ale nahodit trebas bugzilla, trac ci otrs (je jich mnohem vic) by udelalo imho lepsi sluzbu, nezli webove forum uz trebas jen diky jednoucelovemu uzpusobeni.
     
  27. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Bohužel máme k dispozici jen toto fórum, ikdyž je to méně přehledné.
     
  28. deltaflyer4747 Apprentice Engineer

    Messages:
    215
    Uhostovat jednu bugzillu snad neni problem, ne? CZ domena stoji necele dve stovky, nastavit virtualhost v apachi je prace v radech minut, nahrat a zprovoznit system... mam to zkusit "doma"? :D
     
  29. dicygo Developer KeenSWH

    Messages:
    577
    Nejde o nás ale musí to povolit vedení. A když se projednávala otázka fóra tak se rozhodlo, že toto je dostačující.
     
  30. deltaflyer4747 Apprentice Engineer

    Messages:
    215
    povolit vedeni, to chapu, jen nechapu, co maji proti. Naklady? webserver bezi tak jako tak. Domena? 200czk/rok? Prace? max 1 manhour? Achjo, ja vim :)
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.