Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

{Resolved}[Bug][Dev][01.156] Crash on load & Freeze on Error, no text.

Discussion in 'Bug Reports' started by Sageavatar, Oct 7, 2016.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. Sageavatar Trainee Engineer

    Messages:
    3
    I have a pair of issues that started after the 01.156 update. As far as I can tell, they are separate.

    [1] Game crashes to desktop during world load. Sends report. This issue is intermittent. I can restart the game and load again and not get this crash.
    -instead-
    [2] During world load, screen changes as if the load is complete. Back groud is black with a red error pane that reads, "ERROR". There is no other test. I cannot click the 'Ok' button.

    Warning, I have 94 mods. I went though the log and removedsome with errors at the end and attempted reload. No luck. Both crashes still occur. I am able to load a quick start game.

    I'm including two paste.bin's because my log is too large to fit in one.




    Thanks.
     
  2. Sageavatar Trainee Engineer

    Messages:
    3
    Resolved with the Hotfix. Thanks Keen!
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.