Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. Hello Guest!
    Welcome to the Bug Report forum, please make sure you search for your problem before posting here. If you post a duplicate (that you post the same issue while other people have already done that before) you will be given a warning point which can eventually lead into account limitations !

    Here you can find a guide on how to post a good bug report thread.
    Space Engineers version --- Medieval Engineers version
  2. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Wheeled Vehicles locked with landing gear prevents gyros from working

Discussion in 'Bug Reports' started by TheDeinonychus, Aug 15, 2017.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. TheDeinonychus Trainee Engineer

    Messages:
    87
    Ran into this bug while building a large transport ship to move all my stuff from one base to another. I had built a loading bay to drive my rovers into and lock them down using landing gears built into the floor. But for some reason, the ship wouldn't turn anymore. I thought it had just grown too large for it's gyros to work, so I kept adding more to no effect. But the moment I unlocked my rover from the loading bay, my ship could spin like a top. I tested it with non-wheeled vehicles locked with their own landing gears and it seemed to work just fine. I'm guessing either it's an issue with wheels, or because the transport ship was using it's own landing gears to lock the rover in place, the game thought it should disable it's own gyros instead of the rover's. The ship could still move with it's thrusters, just not rotate using it's gyros.
     
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.