Welcome to Keen Software House Forums! Log in or Sign up to interact with the KSH community.
  1. You are currently browsing our forum as a guest. Create your own forum account to access all forum functionality.

Space Engineers New! Hotfix 191.023 is Live!

Discussion in 'Change Log' started by Blitzzz333, Jun 8, 2019.

Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.
  1. Blitzzz333 Keen PR Guy Staff

    Messages:
    389
    Changelog:
    - Fixed most frequented crashes
    - Fixed heavy armor skin texture
    :)
     
    • Late Late x 1
  2. mojomann71 Senior Engineer

    Messages:
    1,585
  3. Stardriver907 Senior Engineer

    Messages:
    2,863
  4. JimTheSoundman Trainee Engineer

    Messages:
    87
    I'm also having a problem with the small ship conveyors, there is a problem with the focus as you move away from them, they get very blurry very fast.

    Is anyone else having this problem?
     
  5. Lord Byte Trainee Engineer

    Messages:
    50
    I haven't seen any cargopod drops any more since the patch. Anyone else?
     
  6. Blitzzz333 Keen PR Guy Staff

    Messages:
    389
    • Disagree Disagree x 2
  7. SaberTech2171 Trainee Engineer

    Messages:
    1
    Not sure where to post this. But 'Star System' Scenario seems to be missing it's textures. Loaded into my world and everything is black, minus the normal skybox. Thought it was mods, so created new 'Star System' world with no mods and vanilla settings, same outcome. However, when I created a 'Easy Earth Start' or 'Crashed Red Ship', everything seems to be fine.
     
  8. mojomann71 Senior Engineer

    Messages:
    1,585
Thread Status:
This last post in this thread was made more than 31 days old.